4 Nisan 2013 Perşembe

Otel indirimi fırsatları dalaman hilton nasıl, hakkında her şey.

Otel indirimi fırsatlarını değerlendirmede üzerime yoktur. Çok araştırırım yorumlara dikkat eder ve resimlerini hummalı bir şekilde incelerim indirimi. Aksi halde bir tarafım açık kalır şapa otururum. Genel olarak yaptığım araştırmalar bana güzel tatil yapma fırsatı  indirimi otel sundu hep. Dalaman hilton da tatil serüveni. indirimi tatilin ve otelin tadını çıkarmak gibisi yoktur.

Bu serüveni indirimi anlatayım size;


Otel indirimlerini unutmayın Biz bu tatili kurban bayramı etkinliğimiz olarak planladık. otelin konumu ekim sonu olmasına rağmen denize girmemiz mükemmeldi otelin güzel bir iskelesi var çocuklar için kaydıraklı yüzme havuzları başarılı kapalı havuz yeterince büyük ve temiz otel kesinlikle çocuklu aileler için ideal çocuk eğlence grubu gerçekten her akşam iyi çalışıyor yemekler başarılı tek sıkıntı sezon sonu olması dolayasıyla oteldeki eleman sıkıntısı koskoca otelin iskelesine sahiline 1 kişi cankurtaran olarak bakıyor diğeri kaydıraklarda görev yapıyor onlarda elinde telsiz aynı zamanda güvenlik hizmeti veriyor. Akşam yemekleri ve kahvaltı kalitesini karşılıyor tek sıkıntı sahildeki restoran zaman sınırlaması personel eksikliği her yerde hissediliyor. İndirimi kurban bayramında belki böyle talep beklemiyorlardı hizmet sektöründe elemandan kısarsanız kaliteden taviz verirsiniz burada balayı için gitmeyi düşünenlere şunu söyleyeyim bu otelle ilgili tüm yorumları okuyarak gitmiştim en doğru tespit veletlerin giremediği bir yer yok ben yanımda biriyle gittiğim için hiç sıkıntı olmadı!


Bodrum dalaman hilton nasıl? Otel indirimi fırsatı bambaşka geçti. Ekim Ayında Kurban Bayramında konakladık. Tesiste boş oda yoktu, fakat siz bu doluluğu indirimi asla hissetmiyorsunuz. Doluluğa rağmen büyük huzur ve rahatlık içinde tatilinizi yapıyorsunuz. 2012 Yazıda gitmiştik çok beğenmiştik. Son gidişte

Otel havuzundan bir görüntü




Otel indirimi fırsatlarını yakalamak lazım! Sonuç olarak indirimi otel de tatil yapmak lazım hayatta çalış çalış nereye kadar ama dimi? Bir yaz ayımız var onun dışında çalışıyoruz hep. indirimi otel, Tatil indirimlerini iyi takip edip almalı hatta mümkünse topluca arkadaşlarla birlikte eğlenmeli indirimi otel tatilinin ve indirimi tadını çıkarmalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder