8 Nisan 2013 Pazartesi

Otel indirimleri bodrum voyage vaktinin geldiğini söylüyor !!

Otel indirimleri bodrum voyage da ki tatil fırsatını ön plana çıkarıyor. Tatil vakti geldiğinde insanın aklına gelen ilk tatil beldelerinden dir bodrum. Bodrum ülkemizin en kaliteli tatil tesislerinin çoğunlukla olduğu beldelerden dir.  Müdavimlerinin çok olduğu voyage bodrum gerçekten bir çok konuda kaliteli hizmet sunmaktadır. Üst düzey bir tesis olmasının yanı sıra konumundan etkilenmemek de çok zordur.

Bodrum voyage otel indirimleri

Zevkle döşenmiş bir butik otel

Havlular sakız beyazı... otel indirimleri Bodrum gürültüsünden uzak fakat marinaya 5 dakika yakınlıkta. Güler yüzlü bir ekip, pırıl pırıl, huzur dolu bir tatil. Zafer Bey'e ve ekibine çok teşekkürler. otel indirimleri Didem Kayadelen bu otel için bu sitedeki ikinci yorumum. daha önce 2010 yılında otel yenilenmeden önce gittiğimde çok rahatsız olmuştum ve bunu burada yazmıştım. Otel 2012 yazında yenilenmiş ve sıkıntıların hepsi çözülmüş, hizmet, kalite, tesis, dizayn, yemekler her şey üst düzeydi. Tavsiye ederim.Yurt içi ve yurt dışı bir çok tatil konaklamaları yaptım ama böylesi huzur verici doğasıyla,deniziyle ve en önemlisi kendisiyle mükemmelliğinde ötesinde bir otel görmedim.otel indirimleri Tek kelimeyle kesinlikle tavsiye ederim.çocukların olmaması ayrı bir huzur veriyor.dinlenmek için çok iyi bir tesis. Bodrum voyage nin 1 günü başka bir yerde yaptığım 1 haftalık tatile bedeldir.otel indirimleri yorgunluğunuzu stresinizi gerginliğinizi atmak kesinlikle voyage ye gidiniz.sadece şunu söylemek istiyorum orada farklı olduğumu hissettim.otel indirimleri çünkü sıradan bir yerde olmadığımı biliyordum..ayrıca otel çalışanlarının güler yüzlülüğü size en gergin anınızda bile moral veriyor.otel indirimleri şimdiden gidecek olanlara iyi tatiller..otel indirimleri seneye voyage de görüşmek dileğiyle :) Ramazan bayramında geçmiş Voyage deneyimlerimize istinaden Bodrum Voyage'a misafir olduk Misafirperverlik anlayışında artık en son versiyona geçmişler Bu versiyon değişikliğini tesisi baştan başa yenileyerek ve hizmet anlayışlarını mükemmel hale getirerek gerçekleştirmişler İlk andan itibaren çıkış anına kadar odanızın dışında her an size yardım etmek için bekleyen birileri var gibi hissediyorsunuz Hatta otelden ayrılırken bile siz yola çıkana kadar kesintisiz hizmetlerini sürdürüyorlar (merak ediyorsanız gidin size sürpriz olsun) Her talebiniz anında içten ve samimi duygularla karşılanıyor Sahil güvenlik görevlisi arkadaşlara kadar tüm ekip size yüzlerini asla unutturmayacak şekilde dostane, içten ve güler yüzlü hizmet veriyor Odalar tamamına yakını Bodrum kalesi manzaralı ve çok şık (ne büyük ne küçük) Günlük bakımları en titiz hanımları rahatlatacak şekilde çok özenli Mutfaktaki çeşitlilik sanki kişiye özel gibi ve 1. sınıf Bunun dışında tüm beklentilerinizi anında şeflerle paylaşabiliyorsunuz.... Gerçekleştiriyorlar.
Bodrum voyage otel indirimleri

 Hizmet veren çalışanların hepsi ayırt etmekte zorlanacağınız kadar enerjik güler yüzlü ve enerjik Neredeyse talebinizi bakışlarınızdan anlayıp içeceğinizi tazeliyorlar ve servisi değiştiriyorlarotel indirimleri  Bu sene her akşam keyifli ve dozunda canlı müzik vardı Özellikle Sinan Erkoç ve Asım Ekrem önderliğinde keyifle dinledik Deniz ise anlatılmaz sadece yüzülür Tabi ki balıklarla birlikte İsterseniz elinizle besleyebilirsiniz Zira onlarda otel ekibine dahilmiş Samimiyetlerinden anlıyorsunuz Hiç mi şikayet konusu yoktu... otel indirimleri Tabi ki vardı... otel indirimleri Oda sahildeki bir grup havlunun yıpranmış olması... otel indirimleri Onları da sorduk siparişi verilmiş bile Kısaca mükemmel bir deniz ve inanılmaz bir ekip, tesis, yönetim anlayışı.. (genel müdür can bey)Bence tüm Voyage'lar içinde bile her türlü hizmet kalitesi mukayesesi Voyage Bodrum ile yapılmalı '' Voyage Bodrumdan daha iyi'' kategorisi çıkar mı bilemiyorum Son söz: Anlatılmaz yaşanır Bodrumda tavsiye edebileceğim harika bir otel. otel indirimleri Geçen sene ailemle 1 hafta harika bir tatil yaptık. Bu senede 1 hafta kaldım. otel indirimleri Otel yenilenmiş süper olmuş. otel indirimleri Güler yüzlü ve kaliteli bir hizmet sunuyorlar. Müzikler çok güzel. Sadece eğlenmek isterseniz gelenler daha çok dinlenmeye geldiği için öle çok fazla hareket yok. otel indirimleri Genelde dinleme modun da insanlar :) Ama bunun içinde bodrum çok yakın. Hemen otelin önünden teknelerle bodruma ulaşabilirsiniz. süper Deniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

Otel indirimleri yıllarıdır sunmuş olduğu kaliteli eğlenceli ve iyi hizmet sonucundan dilden dile kulaktan kulağa ünü yayılmıştır. Bir çok ünlünün de uğrak yeridir bodrum voyage. Buda gerçekten misafirlerine sunmuş olduğu güzel tatil deneyiminin yanı sıra çeşitlilik hizmette kalite konumda ve bodrumda ayrıcalıklı olmasının bir göstergesidir.

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Adımın ve Bodrum Su Hotel için Tripadvisor'da yapmış olduğum yorumun Voyage için eklemeler yapılarak kullanılma nedenini öğrenebilir miyim. Bu konuyla ilgili olarak tüm yasal haklarım saklı kalmak üzere bu yazının - google aramalarında da çıkmayacak şekilde- derhal iptal edilmesini ve didemkayadelen@hotmail.com adresimden bunun konfirme edilmesini rica ediyorum.

    Didem Kayadelen

    YanıtlaSil