19 Nisan 2013 Cuma

Otel indirimleri hakkında çok şey bilme, bak ve al, tatil yap :)

Otel indirimleri nedir arkadaş diye soracak olacaksanız eğer. Ağar olun ve bir kendizie bakın arkadaş. Anlamamış olamazsınız. Açık ve net ortada sonuç. Bir düşünün bütün bir yıl çalıştınız yoruldunuz bir çok kez strese ve yoğun iş temposuna kapıldınız maruz kaldınız. Sonra kendinizi çok yorgun hissediyorsunuz ne yapmalısınız acaba. Sonuç belli dinlenmelisiniz.

Bizim Dedelerimiz de Hep Giderdi ...

Otel indirimleri Bu bağlamda bizim açımızdan tek eksi yönü aile oteli olması ve fazla genç olmaması ve benim gibi yerinde duramayanlar için gece hayatının sınırlı olması diyebilirim. otel indirimleri Bunun haricinde her şey iyiydi. Sonuca bakacak olursak memnun ayrıldım.Şimdi orada olmak isterdim :)) otel indirimleri Kesinlikle hayatımda geçirdiğim. indirimleri En güzel tatillerden biriydi mükemmel dekor güler yüzler havada uçuşuyor odamız harikaydı havuz herkesin isteğine göre aktivite havuzu relax havuzu main  her şey herkesin isteğine göre özellikle chill out cool watersindirimleri  restaurant  indirimleri Türk mahallesi sushi mutfağıyla harikaydı en çok dikkatimi çeken şey güler yüz oldu güzel karşılandık ve güzel uğurlandık herkese. indirimleri çok teşekkür ediyorum seneye inşallah tekrar görüşürüz 19 mayıs tatilinde kaldığımız esnada masanın üzerinde bıraktığımız paramızın muhtemelen biz odada iken gelen indirimleri mini bar görevlisi veya da daha indirimleri sonra gelen oda temizlik görevlisi tarafından çalınması bizi oldukça şoke etti. idaresinin indirimleri bu konuda gösterdiği duyarlılık ise açık büfede bulunan meyvelerden bir tabak hazırlayıp odaya servis yapmalarıydı.
Club Salima otel indirimleri
En büyük tesellimiz masanın üzerindeki paranın miktarının az olmasıydı. Kalacaklara tavsiyemiz kesinlikle oda içerisinde ortalarda kıymetli eşya ve paranızı siz odadayken dahi bırakmayın. Güvenlik açısından maalesef sınıfta kalmıştır. Yeni açılan son derece lüks, buyuk golf sahaları gerçekten çok iyi deniz kenarında olduğu için Belek teki kadar sıcak etkilemiyor. Ancak personel son derece yetersiz ve seviyesiz reception da sizi stajyerler karşılıyor. Ana yemekler başarılı ancak ara o günler ve içecekler çok yetersiz. otel indirimleri Ağustos sıcağında sanırım gece 130- 500 arasında tüm otelin klimalarını kapatıyorlar odada resmen boğuluyorsun otel yönetimine şikayet ettiğinizde otel Antalya otellerin çoğu bu şekilde yapıyorlar diye cevap aldım Avluyu çok sevdim, aile çok sıcakkanlı ve ilgili, otelleriyle gurur duyuyorlar. otel indirimleri Yolculuğumuz boyunca ettiğimiz en iyi kahvaltı avluda servis edilendi. Geleneksel tarzda odaları var ve ortak alanlarda bazı ilginç resimler mevcut. otel Konumu iyi, sessiz ve limana yürüyüş mesafesi uzaklığında. Burada benzer bir müze (çok güzel bir müze! ). otel Çok geçmiş! Ahşap doğramalar, donanımı, tekstil ... kesinlikle harikaydı. Açık büfe kahvaltı leziz ve ortak alanda bir akşam için mükemmel bir kadeh şarap. Sahibi çok konuksever yanı sıra. Kalmak için çok iyi bir yer! otel Clup Salima, masmavi denizi yemyeşil doğasıyla inanılmaz güzel bir yere sahip. Tüm çalışanların güler yüzlü olması ve işlerini severek yapması.
Club Salima otel indirimleri
Spordan, dans dan, yarışmadan, eğlenceden ve aktivitelerden ayrıca memnun kaldığımı belirtmek isterim. otel indirimleri Kısaca, bu güzel ortamı bizimle buluşturduğunuz için teşekkürler. indirimleri Zaman su gibi akıp gitti 2012 ağustos ayında gittik. peyzaj gerçekten harika ve gerçekten peyzaja ciddi yatırım yapılmış. otel indirimleri Deniz, ince çakıl falan değil bildiğiniz taşlık kavun karpuz kadar taşlarla dolu deniz ayakkabınız olmadan denize girmeniz mümkün değil.personel garsonundan animasyon herkes çok samimi, saygılı, ilgili ve otel indirimleri Türk misafirlere de gayet güzel davranıyorlar. Gel gelelim yemekler vasat.. otel indirimleri tavuk yemekten kanatlarımız çıkacaktı. tatlılar hepsi birbirinin aynı, sütlü tatlılar lezzetsiz suyla yapılmış gibi.kahvaltıda çok az çeşit var peynirler lorun biraz kalitelisi, çokokrem yok.  indirimleri Son olarak ta mini diskoda bilindik bir Türk çocuk şarkısı eklense çok iyi olur.
Club Salima otel indirimleri
otel indirimleri Çünkü çok yoruldunuz ve bedeniniz de yorgun. otel indirimleri Akıl sağlığınızı hiç katmıyorum bile. Size yeni tat yeni bir heyecan gerek. Yeni insanlar ile tanışmalısınız yeni dostluklar heyecan adrenalin. ve her şey hazır deniz kum güneş sizi bekler. Siz niye bekliyorsunuz daha orada hadi kalkın bakalım



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder