5 Nisan 2013 Cuma

Otel indirimleri her yerde tatil diye buna derim ben!


Otel indirimleri fırsatlarını takip edin arkadaşlar faydalıdır hatta candır can :) Ama otel indirimleri dikkat edip ihtiyatlı olmak iyice araştırmakta gerekebiliyor. otel indirimleri  Temkinli olun iyi sonuca varın ve güzel bir tatil yakalayın keyfini çıkarıın kendinize jest yapmış olun! :)

10/ 08/ 2010

Otel indirimleri crystal admıral resort suıtes & spa kızılot hotel  Birol beye ve gece Bilal beye teşekkürler. tesis 4-5 bölümden oluşuyordu. otel indirimleri biz ana binada kaldık. denize ve yemek yerlerine ulaşım çok kolaydı. derli toplu bir tesisti. mimarisi çok hoşuma gitti. sezon otel indirim fırsatları bodrum tatil fırsatı itibariyle otel indirimleri misafirlerin büyük bölümünü 50 yaş üzeri Almanlar oluşturuyordu ama hepsi çok şık ve naziklerdi Ruslar gibi kabalıkları yoktu. biraz daha yerli turist olsa daha iyi olacaktı ama bu memnuniyetimizi gölgeleyecek crystal admıral resort suıtes & spa kızılot hotel  bir kusur sayılmaz. oda büyüklüğü yeterliydi. ses yalıtımı iyiydi hiç rahatsızlık duymadık. bebek yatağı istedik çok kaliteli ve güzel bir yatak getirdiler. bir çok tesiste tatil yaptık ama ilk kez bir tesiste bu kadar lezzetli, temiz ve güzel yemek gördüm. eşimle yemek saati gelse de yesek diye iple çekiyorduk. 8 yaşındaki kızımız iştahsız olmasına rağmen o bile hiç şikayet etmeden yedi. her şey markalıydı. öğlen yemeklerinde dondurmanı kendin istediğin kadar alabilmen çok güzel bir ayrıntıydı. çeşitler de gayet yeterliydi. et yemekleri boldu. genelde dışarıda yemek yeyince rahatsız olan midemden hiç şikayetim olmadı. hijyene de son derece önem
bodrum otel indirimleri
 veriliyordu. kahvaltıda sunulan otel indirimleri meyve suları da çok kaliteliydi. kısacası daha tatil paketleri, ötesini pek hayal edemiyorum. servis dört dörtlüktü tüm çalışanlara teşekkür ederim. hepsi çok cana yakın, güler yüzlü ve işlerini severek yapıyorlardı. özellikle kat temizliğini yapan Zeynep hanım ın güler yüzlülüğü ve özverisine hayran kaldık. biraz erken gelmemize rağmen bize hemen odamızı sunup kahvaltıya almaları ve bunun için diğer bazı oteller gibi ekstra ücret talep etmemeleri büyük incelikti. aktivite den ziyade kafa dinlemek otel indirimleri ve denizden faydalanmak için gittiğimizden pek bu yönlerden değerlendirme yapamayacağım. animasyonlar az ama kaliteliydi. özellikle Türk gecesinden çok otel indirimleri memnun kaldık. canlı müzik de son derece kaliteliydi, çıkan şarkıcı her dilde şarkıyı o kadar güzel söylüyordu ki yabancı sandık meğer

  • Türk'müş  denizi gayet güzel olduğundan hiç havuza girmedik. mavi bayraklı olduğunu öğrendiğimiz deniz çok temiz. kumsalı şahane. çocuklar otel indirimleri için ideal. deniz sığdan yavaş yavaş derinleşiyor ve su sıcaklığı harika. yalnız bizim devremizde bir kaç gün dalga oldu. dalgasız hali süper. kumlar halı gibi otel indirimleri ayağının altında. güzel bir otel güzel bir tatil yaptık emeği geçenlere çok teşekkür. 2011 inşallah aynı çalışan ekibi görürüz de rahat ederiz.


Otel indiirmleri her şey bir yana güzel otel indirimleri bir tatildi ve eğlendik iyi bir deneyimdi mutlaka kendinize böyle jestler otel indirimleri yapmalısınız. İyi bir dinlenim ve deşarj olma yöntemidir. Arkadaşlarınızla yada sevdiklerinizi de yanınızda götürmeyi unutmayın.!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder