16 Nisan 2013 Salı

Otel indirimleri sayesinde Titanic de 5 yıldızlı keyif yaptık :)


Otel indirimleri hiç ummadığınız bir şekilde karşınıza çıkabilir. İncelemeniz zaman kaybı değildir kesinlikle. Hayatın tadını çıkarmak isteyenlere güzel tatil imkanları sunan kurum yada kuruluşlar vardır.
Aslında ilk bakışta güven problemi yaşayabilirsiniz.



Titanic beach otel indirimleri

Kesinlikle tekrar gelmek istediğimiz bir yer. Bunun sebebi çalişanların ilgisi, yemeklerin güzelliği ve  konumu, kafamızı dinledik geldik. Etkinlik için beklentiniz yine de yüksek olmasın . Otel indirimleri Kış donemi yas ortalaması yüksek olduğu için Etkinlik de beklentiyi yükseltmeyin. Hamam ve sauna kısımları gayet temizdir. Otel indirimleri Kapalı havuz kısmında biraz çocuk gurultusu olmakta. Otel indirimleri Belki daha yoğun denetimle bu sorun giderilebilir. Otel indirimleri personel güler yüzlü ve yardımsever, geneli ve odalar çok temiz,konumu süper,yemekler harika.tek eksik olarak kapalı havuzda gürültü yapan çocuklar denebilir. indirimleri kısma biraz daha özen gösterilebilir.tekrar gitmeyi düşünüyoruz.bu arada çok Etkinlik ve eğlence arayanlar kış dönemi biraz Otel indirimleri hayal kırıklığına uğrayabilir.bizim için sorun olmadı  ilk gidişimizden ayrılışımıza kadar memnun olmadığımız çok az şey var hatta yok diyebilirim. İlgi alaka o kadar iyi ki , biz deniz gören bir odada kalmak istedik bize dublex villalarımız bu hafta boş orada da kalabileceğimizi söylediler.  indirimleri Yiyecek içecekleri muhteşem lezzetli ve yenilebilir.  indirimleri Her gün bir Etkinlik var. Otel indirimleri Titanic otel Lara personelin sıcak ilgisi  güzel mimarisi yıllardır tatile gidiyorum bir çok lüx  konakladım Titanic  çok beğendim Aytekin bey ,Gürkan bey ve Buket hanımın tüm misafirlere ve tabi ki bize gösterdiği sıcak ilgilerine ve mütevazılığına teşekkür ediyorum. Resepsiyon görevlilerinin giriş ve çıkış işlemlerindeki sıcak ilgisi kibarlığı belboyların alakaları ve kibarlığı tekrar animasyon ekinbin de ki tüm arkadaşların mütevazılığına teşekkürler ederim. Çok güzel yemekler ve harika bir servis otağ çadırındaki çeşitler ve güler yüz için yine teşekkürler. 
Titanic beach otel indirimleri

Kızım Yağmur Ece 7 yaşında TİTANIC e büyük hayallerle gitti o istiyor diye titanic tercih etmiştik. AYTEKİN BEY kızımın hayallerini gerçekleştirdi.  indirimleri kızım a yaptığı jesti hiç unutmayacağım. kendisine ayrıca çok teşekkür ediyorum Mimarisi kendine hayran bırakıyor. Etkinlik er,yemekler muhteşem.Hijyen on numara. indirimleri Bir sonraki yılki tatil planımda yine Titanik Resort olacak. indirimleri Bütün çiftlere eğlenmek isteyen herkese tavsiye ediyorum.Anlatılmaz yaşanır resmen. Haziran 2012'de 3 gece 4 gün kaldık. Kalite ve hizmeti arayanlar için bulunmaz bir . Henüz  girerken  kalitesi belli ediyor kendini. Sizi güler yüzlü karşılayan misafirperver bir personele sahip. Özellikle yeme-içme tasarımı mükemmel ötesi. Arayıp da bulamadığınız hemen hemen her tür yemek, tatlısına varıncaya kadar mevcut. Aşçılar süper. indirimleri Personel süper. Temizlik süper. Kesinlikle tavsiye ederim. Nisan 2012'de bir hafta kaldık. Tatilimiz, mevsimin kaprislerine rağmen çok iyi geçti.  artıları Personel, daha çok butik  görmeye alışık olduğumuz türden, güler yüzlü ve yardım sever. Temizlik mükemmel (odalar, havlu- çarşaflar, lokanta, havuz çevresi ve ortak alanlar). Hemen tüm odalar deniz görüyor ve balkonlu. Her şey yakınınız da. Bir asansörle havuza veya kahvaltı salonuna iniliyor; tesis içinde uzun yürüyüşlere gerek yok. Isıtmalı açık havuz var.
Titanic beach otel indirimleri

Sahil, ince kum. Otel indirimleri Restoranda servis hızlı ve iyi. Acık büfelerde görülen o yığılma yaşanmıyor. Sadece yemekler çok tuzlu ve bu, tatları bozmaya kadar varabiliyor. Keza diyabetler ayrılmış bölümdeki diyet tatlılar, normal tatlılar kadar şekerli. Ayrıca, menü biraz daha çeşitlendirilmeye muhtaç. Otel indirimleri Alakart restoranda balık menüsü ise kesinlikle denemeye değer. Otel indirimleriAyni bölgede bir başka tatil için,Titanic  gönül rahatlığıyla yeniden tercih ederim

Otel indirimleri Ama çekinmeden inceleyin kaybınız çok olmayacaktır. Hele zaman kaybı hiç değildir. Yaz geldiğinde insanın içi kıpır kıpır olur. Bu güneşe sıcağa eğlenceye olan tutkudur aslında. Adrenalin tutku kum güneş ve en önemlisi de deniz. Masmavi ve serin suların keyfini çıkarmak için geç kalmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder