18 Nisan 2013 Perşembe

Otel indirimleri Panarona Hoteli önerdi pek de iyi yapmış saolsun :)


Otel indirimleri sayesinde tatil yapanlar kervanına yeni katılanlar mı var aramızda? Yüzyılın bu son zamanlarında tatil yapmak artık daha da kolaylaşıyor galiba. Buram buram tatil kokusunun geldiği
bu aylarda sektör iyi çalışıyor yada iyi hazırlık yapıyor diyelim. Hummalı çalışmalar sürdüren uzun uzun ekipler. İşletmeciler heyecanlı olarak sezonun başlangıcını karşılıyor vaziyetteler.


Panaroma Otel İndirimleri

Otel indirimleri  Alanya merkezindeki en büyük ve en köklü  unvanına sahip.indirimleri Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittiğim gerçekten mükemmeldi. Hizmet kalitesi gerçekten beklentilerin çok üstünde. Otel indirimleri  genel olarak yeni ve odaları da konforlu. Tavsiye ederim. 2006 senesinden beri neredeyse her sene aralıksız olarak tatilimi bu geçirmekteyim. Bazı seneler yılda iki defa bu  tatil için bulunduğum olmuştur.  bence kesinlikle Otel indirimleri Alanya şehir merkezindeki en güzel vede hizmet bakımından en kaliteli  emizlik, odaların kalitesi vede hizmet bakımından mükemmele yakın indirimleri Yemeklerin lezzeti vede çeşidi için ise mükemmel ötesi diyebilirim. Havuzu indirimlerison derece temiz vede denizi muhteşem Alanya kalesi manzarasına sahip. Alanya şehir merkezine ve de indirimleri eğlencenin kalbi barlar sokağına da çok yakın vede sadece 10 dk yürüme mesafesinde. Bu o hem eğlence hemde kaliteli hizmet isteyen genç arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye ederim. Otel indirimleri 2004 yılından beri hemen her sene Panoroma  tatilimin bir bölümünü geçirmekteyim.Otel indirimleri indirimleri 
Panaroma Otel İndirimleri

Tercih ediş sebebim hem merkeze bu kadar yakın hemde bu kalitede hizmet verebilen başka bir olmamasıdır.Ben buraya yorum yapmaya iten ise her yıl yapılan yeniliklerle kendilerini hep geliştirmeleri.Üstindirimleri  bar ve plajdaki iskele de yapılan yenilikler hariç birde Otel indirimleri "Doğa Dostu  olmak için çalışmalar içindeydiler. Otel indirimleri Senelerin tecrübesini ve getirdiği kaliteyi hissetmemek mümkün değil. Otel indirimleri Her sene gitmeye devam. Otel indirimleri Harika bir tatil geçirdik, sayenizde.Seneye yine tekrar geleceğimizden emin olabilirsiniz. Samimiyetiniz ve ilginiz için çok ama çok teşekkürler. Resepsiyonda ki görevli indirimleri arkadaşlar dan garsonlara belboylardan animasyon ekibine bütün personel her şey mükemmeldi. "Mükemmel bir tatil" dedirtecek her türlü hizmet vardı.Emeği geçenlere saygı ve teşekkürler  sadece bir kısmı deniz kenarın da. Panaroma  odalarının çoğu ve havuzu diğer kısımda ,yani yola bakıyor. Bu yüzden deniz tarafındaki odaları tercih etmekte yarar var. restoranı temiz ve yemekleri de iyi. Otel indirimleri Özellikle aşçının kendi yaptığı profiterol çok lezzetliydi.Havuzun suyu o kadar sıcak ki ayağınızı bile sokmanız imkansız, yani serinlemek için denize girmek gerekiyor.Genel olarak  animasyonu veya eğlencesi istemeyen, daha çok merkezi veya etrafı gezmek isteyenlere , indirimleri  panorama tavsiye ederim. Otel indirimleri Çoğunlukla personelin tavrı ile her türlü hizmet ve çok memnun kaldım. Mükemmel yemekler, güzel odalar. Ben her şeyi açıklamak için gerekli tüm düşünün. Orada ayrıca bir araba kiralama;Ote ve seyahat uygulaması. 50 Km doğuda Gazipaşa Bulvarı ve insanların, harika dalgalar, temiz bir plaj vardı. Bu  personeli harika tavsiyeler. Otel indirimleri Tüm harika bir tatil için çok teşekkür ederiz, seneye görüşürüz : -)
Panaroma Otel İndirimleri
Yaz bu sene kolay kolay gelmeyecek gibi dursa da gelecek yakında ve şimdiden kimileri bavullarını hazırlamışlar bile. Nihayetinde kısa bir süre den beri değil yılın büyük bir kısmını bu dönemi bekleyerek geçti çoğumuz için. Etrafa haber salan dostlar haklısınız bu yazı bomba bir tatil ile taçlandırmak.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder