29 Nisan 2013 Pazartesi

Otel indirimleri anlatılmaz yaşanır da anlaşılan aqua otel de bir ayrı yaşanır...

              Otel indirimleri ve aqua otel çok uyum sağlayan bir birliktelikle size bütün hizmetlerini sunmaktadır , öncelikle belirtilmesi gereken bir durum varsa bu olmalıdır diye düşünüyorum.. işçimen Aqua Resort Hotel , ege'nin incisi Saros Körfezi'nin Erikli Mevkii'nde bulunan İşçimen Aqua Resort Hotel 1974 yılından bu yana konuklarına en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

Aqua resort hotel
               Otel indirimleri tamamen bir aile işletmesi olan tesis deniz 20 metre uzaklıkta olup otelin önü plajdır. Otel indirimleri 2009 yılında otelde yapılan yenilenme oteli daha güzel, donanımlı ve daha sıcak bir atmosfere kavuşturmuştur. 33 double, 9 trible toplam 42 odadan oluşan otelde 12 ay boyunca açık 150 kişilik sahil restaurant, 120 kişilik beach club yer almaktadır. Tatiliniz süresince balık avcılığı, scuba diving, tekne turu, Gelibolu ve Edirne tarih-kültür gezileri yapabileceğiniz aktivitelerdendir.Otel inidirmleri geleneksel İşçimen konukseverliği ile kaliteli hizmetin bir araya geldiği İşçimen Aqua Resort Hotel'de keyifli bir tatil sizi bekliyor. Otel indirimleri ilk önce şunu belirtiyim, otel persoleni çok sıcak kanlı burdan çalışan tüm arkadaşlara öncelikle mehmet kardeşime selamlar kızım tatil istiyordu işler dolayısı ile pek fırsat bulup götüremedim işim istanbul,a giderken önceki akşam yerimizi ayırttık bir günlük tatil çokkk iyi geldi herkese teşekkürler ..

              Otel indirimleri ile bir daha görüşmek üzere ;)Çok dost canlısı ve yardımsever personel, çok temiz ve şık odalar, otel indirimleri deniz manzaralı dağları ve sola doğru bir karar olur otel indirimleri . Geniş bir banyo, rahat yataklar ve odada bir kasa. Şehir meOtel indirimleri şehrin hoş bir parça çok güzel bir karaografi olabilir düzeyinde de denilebilir . Odalar çok iyi bir kahvaltı. Hiçbir şikayetim yok. Çok temiz ve sessiz zaman Mart'ta orada kaldım. Otel indirimleri Closew barlar ve restoranlar ve güzel bir yürüyüş boyunca konaklamak için tekrar giderdim çünkü etrafta neler neler var anlayacağınız karmakarışık bir durum...
rkezine yürüyerek yaklaşık 10 dakika, barlar, mağazalar ve restoranlar ve plajda bol bol 5 dakikadan daha az. Genel olarak harika insanlar bir otel.

 Bizim tavsiyelerimiz de durun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder