30 Nisan 2013 Salı

Otel indirimleri Radisson Blue Çeşmeeeee akar gider ;)

          Radisson Blue Çeşme , şimdi gel de anlat diyecem ama yani çeşme zaten harikalar diyarı gibi bir nevi e bunun yanında birde radisson olayı var hani yeterince keyifle tatil yapabileceğiniz bir ortam sağlanıyor nihayetinde otel akıyor tavsiye edilir her türlü :) 

Radisson Blue
          Otel indirimler ile şu anda Radisson Blue Çeşme Oteldeyim... Biraz sakinlik istiyorsanız asla tavsiye etmem. Yandaki oda ile sanki duvar yok. Tüm konuşmalar, dolap açma kapama ve televizyon sesi sanki yandaki çift odamın içinde.... duvara dokununca tın tın... Gerçekten indirimleri bizi ayıran incecik bir cardboard.... Nöbetçi personel elinden geleni yapıyor. Kibar ve sabırlılar.. onların hakkını yemem istemem ama management ve mimari berbat...!!! . Otel indirimleri henüz kahvaltı vs. deneyimim yok... Otel indirimleri umarım onlar bu kötü izlenimleri hafifletecek kadar iyidirler.

          Otel indirimleri konumu dış görünüşü iştah açıyor.ama nedense çabuk sıkıldık içerde. Yemek içmek otel içinde volta atmak tatilse hayatımın en güzel tatilini radisson da yaptığımı belirteyim. Spa merkezi hamam su extra ücrete tabi.paraya düşkün olsam böyle bir otelde tatil yapmam.insan kendini tuhaf hissediyor. Otel indirimleri ile alınan , yemekler soğuk sefer tasından çıkmış gibi. Servisler ağır ve ilgisiz.eğlence hiç yok sadece kuru müzik var. Çocuklar çok ilgisiz kaldılar canları sıkıldı. Animasyon indirimleri de bir kaç bayan arkadaşa sordum çocuklar için eğlence zamanı var mı diye tabelada yazıyormuş. Birde kumla boyama kitabı varmış onu alabilirmişiz. Plajı kötünün iyisi . Akşam daları bir program yok. Plajdan su spariş ettim su gelmedi plajın yanındaki marketten gittim kendim aldım. Hepsinin bir tesadüf olmadığını düşünürsek otel indirimleri işletmesi çok kötü.çok teşekkür ederim bize böyle bir deneyim yaşattığınız için. Otel indirimleri öğle yemeklerini makarna, salata, köfte, hamburger gibi daha ziyade fast food tarzı seçenekleri olan sahilin yanındaki restoranda aldık. Fiyatlar indirimlere dahil değil biraz yüksek olsa da lezzet iyiydi. Akşam yemekler için bir şey diyemeyeceğim çünkü yemekler indirimleri için Ilıca'ya indik. Odaların ferahi temiz, büyüklüğü idealdi. Tesisin çok büyük olmayan fakat yeterli bir indirimleri sahili ve güzel bir denizi vardı. Kaldığımız günlerden birinde hava çok rüzgarlı ve deniz dalgalı olunca havuzu tercih ettik. Otel indirimleri kapasitesine göre havuzun büyüklüğü de iyiydi. Kaldığımız süre boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadık. Otel indirimleri yeri Iıca merkeze yürüyerek 20-25 dakika. Akşam yürüyüşleri için ve Ilıca'nın güzel sakızlı dondurmasını tadıp otel indirimleri nize dönmek için ideal bir mesafe. Bu oteli gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

 Redisson SAS candır yargılanmadan da yaşanılacak bir otel aslında , ama yine de bakmak gerekir tabi ki de sizler için hazırlanan bu yazılar da takmaca falan yok bakıp okuyun ondan sonra akmaca kısmı size kalır akar gider yani :D...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder