28 Mayıs 2013 Salı

Otel indirimleri olmadan tatil olmuyor malesef...

           Otel indirimleri denildiğinde ilk ala gelen doğru derler haklılar kim demiş ise doğru söylemiş. Kesinlikle katılın ona :), yine enteresan duygular içerisinde olduğumuz bir gün içerisindeyken tatil bakalım dediler baktıktan sonra çok mantıklı olan olmadığı için tatil yalan oldu denile bilirken, otel indirimleri akla gelirse ilk uçakla tatile gidilir :D...
Point Otel


           Otel indirimleri bu tesisin en iyi kahvaltı deneyimi biri vardı. Restoran, otel İstanbul'un büyüleyici manzarası ile 13. katta yer alır. Bol miktarda yemek sunmak için tüm - , Vejetaryen,  ... burada, istediğiniz her şey bulabilirsiniz. Odalar mükemmel. Mükemmel yatak ve banyo. Kablosuz bağlantı güvenilir konaklama boyunca. Çok cana yakın personel. Çok iyi bir spor salonu ve yüzme havuzu ve sauna vardır. Tek uyarı - asansörler için biraz daha uzun bir süre bekleyin hazırlıklı olun - özellikle sabahları (kahvaltı time) ... Sauna biraz daha temiz olabilir ve daha fazla dikkat gerekiyor. Burada iş için 3 gün için - tertemiz, cana yakın personel, iyi yemek, harika hizmet. Kesinlikle burada tekrar kalacağım. Gerçekten emin değilim ne kadar iyi bir konum, benim gibi hiç bir gezi. Otel indirimleri her anlamda çok başarılı. Fakat beni en çok cezbeden nokta gerek odaların gerekse otel tarafından sağlanan toplantı mekanlarının çok kullanışlı ve konforlu oluşuydu.

Point Otel
            Otel indirimleri olsun gerek konumu gereği hem Asya hem de Avrupa Kıtası da bulunuyor bence. Özellikle 18. kattaki restoranın manzarası muhteşem, orada yemek yemek çok etkileyiciydi. Herkese öneririm. Yeni bir yapı ve oldukça modern çizgilerle dekore edilmiş. Ulaşım olarak gerçekten çok iyi. Köprülere, Levent Maslak ve Beşiktaş'a kolayca ulaşabiliyorsunuz. Odalar ferah ve gerçekten zevkle döşenmiş. Hiç bir otelde görmediğim oyun merkezi isimli bir oyun alanı yapmışlar ve bu bölümden ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyorsunuz. Otel indirimleri bu bölümüyle gerçekten fark yaratmış. Eleştirilebilecek tek nokta tecrübesiz personel.Bunun dışında gerçekten temiz, güzel ve modern bir otel, indirimleri de ayrı tabi.

 Diğer yani bizden önce burada konaklamış insanların çoğu yabancı olmasına rağmen, yine de onların yorumlarını da kaile alarak bir düzenleme yapıp yazdık.Yazılarımızda anlaşılmayan bir çok nokta olabilir, sonuçta niyet önemli :) doğru düzgün bir şey ortaya çıksın diye uğraştık çıkmadıysa da can sağlığı ne diyelim.

1 yorum:

  1. Otel dekorasyonukonusunda firmalar güzel yapıyorlar. Klasik otel dekorasyonu yapılan oteller daha çok müşteri memnuniyeti olduğu kesin.

    YanıtlaSil