27 Mayıs 2013 Pazartesi

Otel indirimleri başlığı altında İstanbul tatili...

Cevahir Otel
       Otel indirimleri derken bakın yorumcuların daha önceden buraya giden insanların yorumlarına neler anlatıyorlar. Çoğunlukta aynı fikirde olduğumuzdan dolayı daha çok ön plana onların yazılarını almayı düşündük. Nasıl olsa anlatılmak istenen kesinlikle aynı şeyler, aynı düşünceler, kesinlikle tavsiye edilir, ve dikkate alınır bir yer olmalı. 
 

          Otel indirimleri ile farklı karşılanacaksınız diye bir şey yok resepsiyon personeli son derece yararlıdır. Otelin yeri İstanbul'a çok alanında mükemmel. Odalar temiz ve değil gürültülü hiç! Kahvaltı da onun taze yiyecek ve içecekler ile mükemmeldir. Geri gelmek için umut ve İstanbul ziyaret eden herkese bu otel indirimleri ile yeri tavsiye ederim! Kocam ve ben sadece 8 gün İstanbul'da çok sevimli Biz Cevahir Otel'de geçirdi. Bu tamamen büyülü bir şehir olan İstanbul'a, ikinci gezisi oldu. Biz Cevahir ile çok yardımsever tesis personeli sevimli ve samimi bir mekan ve Resepsiyon 24 Saat olduğunu bir gün, çok iyi Oda Servisi, çok temiz, konforlu yataklar, sessiz ve Sultan Ahmet ortasında bulunan sağ / Tarihi alanı, gerçekten eğlenceli etrafında yürüyüş alanı.

         Otel indirimleri odada meyve, yumurta, tahıl, peynir, ekmek, meyve suları, bal, yoğurt gibi. seçim için kendi yemek odası mükemmel bir açık büfe kahvaltı dahildir. Kocam ve ben Biz Cevahir İstanbul sonraki ziyaret Umarım önümüzdeki 1-2 yıl içinde iade edilecektir. Biz bu Bu otel indirimleri herkese tavsiye eder. Biz Cevahir sayfasından tüm bakış açısını mükemmel bir oteldir. Çok Sultan Ahmet alanı, (Aya sofya ), Top Kapı Sarayı, Sultan Ahmet Cami, çarşı), tüm tarihi yerler yakınında bulunan Odalar, rahat ve temiz. Üç kişilik oda rezervasyonu ve ihtiyaçları için en uygun seçebilirsiniz böylece onlar bize Odalar iki farklı türde göstermişti. Biz onların yardıma ihtiyacı olduğunda otel  yüksek düzey hizmetler personeli. Bu otel indirimleri İstanbul ziyaret etmeyi planlayan herkes için önerilir.
Cevahir Otel

     


   İstanbul ziyareti olduğunda uğramak gerekir buraya tabi tatilinizin süper geçmesini istiyorsanız eğer. Pişman olmak diye bir şey kesinlikle yok burası en iyi tesislerden olduğu için memnun olmamak imkansız gibi. Bu yüzden zaten bu kadar insan sürekli tavsiyelerde bulunuyor ve giden insanların yorumları olumlu yönde :).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder