19 Mayıs 2013 Pazar

Otel indirimleri kısmen ne işe yarar denildiğinde bilinenler ;)

        Otel indirimleri çerçevesi içerisinde sunumunu karşılamasını hizmetini tamamı ile anlamı ile yapan bir yer. Gerçekten hizmet sektöründe bu kadar etkilemek kolay değil çünkü rekabetin ana merkezi otelcilik bu konuda zor , ama tavsiye konusuna gelince insanda bir mecburiyet hissi oluşuyor sanki tavsiye etmek zorundaymışsınız gibi.
Voyage Türk Bükü

        Otel indirimleri var gibi insanın kendini botanik bahçede hissetmesini sağlayacak bir otel. Ağaçlar ve çiçekler kısa sürelik tatilinizde size eşlik ediyor. Konumu ve tabiatı insanın ağzını açık bırakacak şekilde. Denizi o kadar güzeldi ki, odamın önündeki havuza bir kere bile girmedim. Personeli, yöneticileri ve 24 saat size güler yüzle hizmet eden barmen ve garsonları tatilinizi daha da eğlenceli yapıyor. Özellikle gittiğim diğer otellerde asit i kaçmış cola yada su katılmış diğer içeceklerden içmek benim fazlasıyla keyfimi kaçırır ama ilk defa colanın kendi kutusuyla verildiğini gördüm.

Voyage Türk Bükü
        Otel indirimleri ve konumu temizliği personel hizmetleri zaten tartışılmaz yemekleri gereksiz kalabalıktan uzak ve lezzeti fena sadece bu tesis için bile Bodrum'a gidilir şiddetle tavsiye ederim. Otel indirimleri dahilinde bu sene tatil yapmak için otel arayışına girdiğimizde yorumlardan veya giden arkadaşlarımızdan duyduklarımla (yiyecek içecek kötü olanlar, odaları ve denizi kötü olanlar)seçim yapmak eziyete dönüşmüştü. Yakın bir arkadaşımın "%100 gidip görmelisin hoşuna gitmezse tatil paranı ben ödeyeceğim" sözleri üzerine Voyage tesis Otel Türk bükü tesisinde tatil yapma kararı aldık. Arkadaşım Zafer'e buradan da teşekkür etmek istiyorum. Otel indirimleri kısmen villa standart odalarında kaldım oda konforu güzel mobilyalar yeni ve gayet şık, ağaçların gölgesinde kalan kocaman bir balkonu var ki orada oturmak bana müthiş zevk verdi. Yemekleri gayet lezzetli ve kaliteli, standart oda güzel personel çok güler yüzlü personeli bu kadar güler yüzlü görünce acaba mutlu olmak için ben de mi.... İsminde Türk bükü geçtiği için otel indirimleri Türk bükü sahilinde düşünmüştük fakat gidince gördük ki Türk Bükü nün diğer tarafında tertemiz bir koyda :) Teşekkürler Voyage Türk bükü müthiş bir tatil geçirdik.

            Anlattıklarımdan yola çıkarak kısa bir ön araştırma yaparsanız sonucunda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Tatil denince bir çok soru işareti akılda doğar yani genelde böyle olur , en azından samimi olursak böyle bir durum olmuyor söz konusu olan otel burası olunca içiniz yeterince rahat oluyor , iyi tatiller ne deyim :).

1 yorum:

  1. Otellerde kullanılan mobilyaların rahatlığına ve estetiğine çok dikkat ederim. Gittiğim her otelde önce otel mobilyaları dikkatimi çeker.

    YanıtlaSil