24 Mayıs 2013 Cuma

İstanbul merkezi olan Sultan Ahmet keyfinde iken otel indirimleri ve daha neler neler

Besileus Otel
           Otel indirimleri dediğiniz nedir arkadaş anlamları lütfen karıştırmayalım demek istiyorum çünkü bazen insanlarda her şeyin bedava anlamına geliyor. Böyle bir şey yok tabi ki de bakmadan almak almadan bakmamak lazım :D. Uzun lafın kısasının kısası yani derlenip toparlanan yazılara verilen değerdir. 

           Otel indirimleri dönemi başlamadan İstanbul'da uzun bir hafta sonu geçirmek için giden bir grup arkadaştık. 4 kişilik bir aile odası ve 3 ayrı yataklı bir oda aldık. Basileus'taki konaklamamız otel deneyimlerimiz arasında en iyilerden oldu. Odalar temiz ve rahat, kahvaltı güzel indirimleri. İstediğimiz her şeyde bize yardım eden çalışanları vardı ve bize şehrin nerelerine gidilebileceği hakkında öneriler verdiler. Konumu gerçekten çok iyi, Sultan Ahmed'de gezilecek tarihi yerlere çok yakın ve sizi şehrin her yerine götüren tramvaya binmek çok kolay. Diğer gezginlere bu oteli kesinlikle tavsiye ederim. Mükemmel değer. Hoş bir otel, başlıca görülecek yerler yürüme mesafesinde, bazı iyi restoranlara yakın. Otel indirimleri kendi web sitesi üzerinden rezervasyon ve ücretsiz hava alanı transferi üç gün ya da daha fazla. Nakit ödemek için bir azalma var (Euro). 

Besileus Otel
          Otel indirimleri çok cana yakın oluyor insana personel ellerinden yardımcı olur. Gün çay, kahve ve kek lobide her zaman mevcut. Odalar iyi donanımlı ama boyut olarak değişir. Ancak bizimki kocamandı.Oda, rahat bir yatak vardı ve eşyalarınızı depolamak için bol bol yeriniz vardı. Ayrıca ücretsiz mini bar. Oda temiz çarşaf ve havlular her gün temizleniyordu. Beğendim nasıl bize verdikleri iki şişe şampuan, saç kremi ve vücut yıkama her zaman. Kahvaltı sunulan çeşitli yiyecekler, soğuk etler, mısır gevreği, ekmek, meyve, sebze ve bisküvi/pastalar. Ayrıca çeşitli meyve suları indirimleri. İstek üzerine yapılan omletler. Son gecemizde odaya geri başta - ekonomi oda için ödeme yaptık indirimleri dahilinde. Yatak başlığı bulunmuyordu dışında büyük bir fark bulunmadığını veya bagaj raf yok dediler otel indirimleri varsa hiç önemli değil dediler. Oda, yine de çok rahat. Teşekkürler otel indirimleri.

          İnsanların yazılarının anlamsız olduğunu düşünmeyin çünkü hayatımızı kolaylaştıran en büyük etken gibidir yazı kaynakları. Mesela bizim paylaşımlarımız gibi paylaşımlarımız da insanlardan aldığımız yazı gibi , neden bu kadar uğraşıyoruz çünkü söz konusu olan tatil bu epey önemli tatil akar bunu sağlamak için elimizden geleni yapmak lazım tatilimiz güzelse herkesin bilmesi lazım bu sebepleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder