22 Mayıs 2013 Çarşamba

Otel indirimleri sadece fırsatlarını bizlere mi sunuyor, bakın neler oluyor neler :)...

Güzel İzmir
          Otel indirimleri ayrıcalıklarını yalnızca yaşayan bizler değilmişiz yazılarda okuduğunuz da anlayacaksınız. Bakın insanlar yani dünyanın her yerinden olan milletler geldiğinde neler ile karşılaşıyorlar neler paylaşıyorlar, tatil yaptıkları yerlerin özelliklerini nasıl yorumluyorlar, bize ayıp yani memnun olmamak ne haddimize :)

           Otel indirimleri ile Efes ziyaretimizde üs olarak kullanmak için bu otel de 2 geceliğine kaldık. Çalışanlar, özellikle de mükemmel İngilizce konuşan genç adam çok yardımseverdi ve Efes'te rehberli turu, seramik ve kilim atölyesini de içeren mükemmel bir günlük tur düzenlememize yardımcı oldu ve satın alma konusunda ısrarcı olmadı. Ayrıca leziz bir geleneksel Türk öğle yemeği vardı. Çalışanlar aynı zamanda bize yalnızca çok TL tutan hava alanı treni zaman çizelgesi konusunda da yardımcı oldular. Odamız (202) ÇOK küçüktü, valizler anca sığıyordu, aynı şekilde banyo da çok küçüktü. Odanın dekorasyonu eski moda olsa da ve ilk gün biraz sigara koksa da temiz ve yeterliydi. Işık biraz loştu ama ücretsiz kablosuz internet iyi çalışıyordu. Otel indirimleri var kahvaltı basit ama yeterliydi. Resepsiyona yemek yemek için iyi bir yer sorduk ve çok  TL'ye çorba, ana yemek, ekmek, su ve elma çayı aldığımız bir yer önerdi. İki kadın olarak geceleri de yakın çevrede dolaşırken güvende hissettik.

          Otel indirimleri dahilinde bu konaklama çok ucuzdu, dolayısıyla fiyatının karşılığını fazlasıyla veriyor. Tavsiye üzerine Güzel İzmir otelinde arkadaşlarla konakladık. Güler yüzlü samimi ve sıcak bir personel tarafından karşılanıyorsunuz. Odalar temiz ve güvenliydi, ayrıca konum olarak merkezi bir yerde olduğu için her yere ulaşım kolaydı. Bizler çok memnun kaldık herkese tavsiye ediyoruz.:)) Bir konaklama para harcamak istemiyorsanız, o budur! Çok sade bir otel indirimleri mevcuttur. ve otel personeli, iyi İngilizce konuşan. Ama ben onunla hiç problem yaşamadım. Personel çok nazik ve dostça. Ücretsiz WIFI da bu çok büyük bir noktadır! Ben tekrar İzmir ziyaret eğer kesinlikle oraya gidecekler! Otel indirimleri varken daha ne olabilir.

         Gereken her şeyde fayda bulmak tam olarak böyle olsa gerek yani tam anlamı ile faydalanmak diyebiliriz. Gerçi bizde sıkıntılı bir durum var yok değil bizim her tatilimiz sorunlu geçtiği için ister istemez, yeni tatilimize de ön yargılar ile başlıyoruz. Buda gerek otel gerek yolculuk anı gerek tatilin tamamı olarak yansıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder