18 Mayıs 2013 Cumartesi

otel indirimleri neredesin ya evde yoksan :D

            Otel indirimleri diye diye kafamı bulandıran kız her şeye sebep olan insan. Malum bazen mecburiyetler oluyor kabul ediyorsunuz şeytanlar kazanır :D. Fakat yine kötü bir tatil geçireceğimizi zannettiğimizde karşılandık otel tarafından ve yanıldık açıkçası , o yüzden bugün burada yazma kararı aldım tavsiye ediyorum.

Grand Kaptan
            Otel indirimleri var diye bir kız arkadaşım ve ben bu otel Temmuz son iki haftadır bu lüks 5 yıldızlı otel ve çocuk biz yanlış olduğunu o görünümle rezervasyonu. Onlar  en kısa zamanda biz biz orada var oldukça geç yemek için bize sağlayan var ama biz bizim yatak güvenli olmadığını söylendi. Üç gün havuz s yatak almak için götürdüler! Otelde Konuklar otel indirimleri nerede deyip duruyorlar havlu gecede, yani herkes yeni gelen yoktu yatak üzerinde bir boşluk bırakmak izin! Ancak gecede konuklar havlu kaldırmak ve yerinizi almak. Açık büfe farklı ve personel gerçekten bizden sonra baktım. İçecekler değil çok büyük miktarda her şey dahil paket teklif ve kitlesel  internet cafe hiçbir wifi anlamına geliyordu!

           Otel indirimleri hiç, iki çok meşgul ana yollar arasında gözükecektir ve çakıl plaj doluydu ve çok dalgalı (arada gittik!). Bize iki kez çok eski olan otel indirimleri ve odamızda ile kesip su tankı kadar çok gürültülü gece yukarıda yer alan. Bize tatil vardı ama o çok uzakta kasabadan. Bize tek yön ücreti ve ücretsiz otobüs olmasına karşın bu doludur. İmkanlar kalmak konuklar için yeterli değildi. Hayal kırıklığına uğrattı. Alanya şehir merkezine ücretsiz otobüs servisi * özel plaj, iki havuz ve ana sahilden yol boyunca kelimenin tam ANLAMIYLA * Salonu, internet cafe, Kuaför, hamam ve otel Doktoru * para... ama salık vermek daha iyi oran değişikliği  resepsiyonda değiş tokuş * ben Yerel şehir merkezi alışveriş ve yemek için böyle bir güzel karşılama rahat yer olarak tüm yerel otel indirimleri mevcut, 2 dakika uzakta, ana Alanya şehir değil, küçük bir kasaba kontrol etmeyi tavsiye ederiz. onun gibi pahalı olarak alışveriş  Alanya.

            Bu nasıl bir tatil demeyin bende yazarken tam anlayamadım ama durum o kadar vahim değil :D. Sadece bu kadar yazıyı yazmakta ki amaç tavsiyedir. Belki bir çok sebep vardır ama hepsi yoktur :))). Kararınızdan dolayı sizi pişman etmeyecek bir tatil köyü burası , güzel bir tesis bakmayın bir bine olmasına akar gider yani :D...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder