21 Mayıs 2013 Salı

Kısmen tatil tanımı yeterince açık bir şekilde

Garden Resort
        Otel indirimleri dolaşmaya müsait bir seçenek araştırmalar arasında bulunan bir yer aslında burası. Sonra detaylı ilgilenince bölge yeterince güzel ve eğer tarih sevgisi varsa içinizde daha güzel bir konuma sahip , araştırmaya müsait dolaşmaya zevkle tarih kokan yerler mevcut fakat araç gerekebilir o nasıl giderilir gidecek olanlara kalmış bir durum.Otel indirimleri dahili hal almış mı ki.

        Otel indirimleri ile güzel bir yer, çok sayıda farklı seçeneğiyle her gün yemek ve bazen temalı bir yemek yiyecek. Otel özel oda sunuyor tabi, yatakta rahat ve büyük bir görünümü vardı. Lavabo musluk ile biz vardı tek sorun oldu ama bu raporlama sonra sabah alımı için o aynı gün öğleden sonra onarıldı. Resepsiyonda çok cana yakın ve yardımsever ve akşam eğlence iyi oldu. Ruslar ve Almanlar çok rağmen orada birkaç İngiliz aileler vardı. Tamam, ilk olumlu verir sonuçlar otel indirimleri olduğunda. Çok temiz, düzenli, ilk izlenimler otel güzel, 4 dakikada gelen iyi. Odalar, güler yüzlü personeli tarafından her gün temizlenmelidir. Sol dışarı bir değerli bir gün yanlışlıkla. Otel indirimleri mevcut olduğu için parça ve temizlik personeli uzak görme bir çekmece koymuştu bulundu. İyi gıda mevcut dizi gün boyu. Otel indirimleri havuz temizler çiş adam durmadan her şeyi tutmak tüm gün çalışır acil ve yayılma ve Erkan havuz barda bir mücevher, iyi çatlamak ile sınırlı onun İngilizce ama onun futbol bilir. Volkan Aydın akşam barda en iyi adam olduğunu. 

        Otel indirimleri olduğunda eğer bir sorun varsa ona bildirin bir kez personel diken üstünde tutar. Negatifler, eğlence Rus tatil vericiler, onlar-den yapılmış işgalcilere % 80'i kadar şaşırtıcı değil doğru dişli. Onlar da değil tesisler arası içinde sıralama yapmak, öylesine senin dirsek keskinleştirmek. Bir diğer negatif, tavsiye olarak Hava alanı değil 35 dakika yolculuk oluyor otel indirimleri dışında. Fazla 1 saat 35 dakika gibi. Bu, nasıl büyük, keyifli bir hafta. Antalya çevresindeki bazı ilginç noktalar ve normal bir plaja otobüsle bağlı olarak en erişilebilir olmayan bir araba kiralama tavsiye ederim nedenle arkeolojik alanlar vardır. Biraz senin  dolu olmana bağlı bu otel indirimleri. Bu otel plaj bağlı ama yine bu bölgede otel özel plaj noktaları ile kuzeyde demektir ama sen keşfetmek biraz olympos kıyısı sadece chimerea yanında plaj yangın dağ tavsiye bazı güzel sessiz kayınlar bulabilirsiniz. Otel indirimleri ayrıcalığı.

Daha önceden bizler gibi giden arkadaşlar ile çoğu zaman aynı fikirlere sahip oluyoruz yazılarını okuduğumuz da. Umarım sizler de aynı fikirde olabilirsiniz, ki bu iyi olur tatilinizi kolaylaştırır önemli bilgiler oluyor yazılarda. Bunları bilmekten zarar gelmez diye düşünüyorum fakat, denemek lazım bu kesin :).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder