20 Mayıs 2013 Pazartesi

otel indirimleri ile dolaş dolaş yine dolaş...

         Otel indirimleri denildiğinde akla tatil için olan kampanyalar gelir genelde doğrudur :). Ve hakikaten de bunlardan yararlanmak güzeldir. Mantıklı olan nasıl yararlanacağını bulmaktır, ön araştırmalar sonucu ne demek istediğimi gayet açık bir şekilde anlayacaksınızdır. Biraz yazmaya başladıktan sonra daha belirgin olacaktır. 
Swiss Otel

         Otel indirimleri ile çok rahat ettiğim bir tesis yemekler , çok iyi ama kahvaltı süper diyebilirim.Hizmet çok çok iyi galiba bu yüzden çok rahatım diyebiliyorum. İzmir için en mükemmel otel indirimleri olan bir yer. Merkezde konumlanmasından iş için gelende rahat eder ayrıca gezmek için gelende. Havuz bir ayrı güzel .Odalar çok düzgün ve temiz şehir merkezinde olmasına rağmen sessiz sakin. En üst kattaki bar gün batımı için süper. Girişte sizi karşılayanlar, valeler de dahil çok düzgün ve güler yüzlü. Havuz altındaki restoranda müthiş otlar,salatalar,harika balık yiyebilirsiniz. Yalnızca Kordon manzaralı suitleri ile değil bahçe manzaralı suitleri ile de benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Otelin kapısından girdiğiniz ilk andan gideceğiniz son ana dek daimi güler yüzlü hizmet anlayışı memnuniyetinizi katlıyor. Café Swiss'te sunulan lezzetler Türk ve İsviçre mutfağını Avrupa tatlarıyla çok iyi harmanlıyor. Burada özellikle balıklı menüleri denemenizi tavsiye ederim. 

Swiss Otel
        Otel indirimleri özellikle romantik bir akşam geçirmek isteyenler, 9. katta Equinox'un müthiş manzarası eşliğinde bir gün batımı doyumsuz olacaktır. Hemen sonrasında geçerek, zengin kahve seçenekleri arasından yapılan doğru bir tercihle keyifli saatler geçirebilirsiniz. Beklentilerin en iyi karşılandığı bir otel indirimleri var. Yenilenmiş İç mekan döşemeleri, önce ve nazik yaklaşımları ile zor beğenenleri biletini edecek şekilde detaylara önem veren bir şehir oteli. Avrupa'da ki benzerlerinden açık ara önde. Bu otelde en son kasım ayında kaldım, toplamda ise 2 aya yakın kaldım. personel odalar hizmet kalitesi mükemmel. özellikle kahvaltısı ve personelin güler yüzlülüğünün bir eşi daha yok. İzmir'e geldiğimde düşünmeden kalacağım tek otel indirimleri! tüm yönetici ve personelini kutlarım indirimleri içinde. Teşekkürler otel indirimleri.

        Umarım daha açıklayıcı olmuştur , ki mantıken de demek istediklerim yerini bulmuştur. Ne mutlu türküm diyene :D, bunlar güzel şeyler. Kıymetini bilmek lazım yazılarımda yorumcu arkadaşların bir çok yorumu yer almaktadır ayrıca teşekkür etmek istiyorum onlara bizi bu kadar aydınlattıkları için , umarım bizim yazılarımızda sizlere faydalı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder